Opinie

Jesteśmy bardzo lubianym obiektem noclegowym . Świadczą o tym liczne komentarze.



Pozostałe opinie:

Michał

2018-04-02 16:05

Super właściciele. Cisza spokoj. Mega :-)

Justyna

2020-07-09 13:20

Wspaniali gospodarze, dawno nie spotkałam tak przemiłych ludzi!! Okolica piękna, cisza i spokój. Szczerze polecam każdemu! Pani Kasiu dziękujemy :) !

Wieslawa

2018-07-02 17:33

Superrrrr :) Poprostu Mega superrrrr .Polecam osoba ktore cenia sobie spokuj , i piekno Natur . Przesypatyczni wlasciciele . ;)

Małgorzata

2018-08-03 08:10

Świetne miejsce, cudowni gospodarze! Polecam

Paulina

2018-07-16 20:15

Wspaniała okolica, bardzo sympatyczni właściciele, niewygórowana cena. Idealne miejsce na odpoczynek.

Monika

2018-08-27 13:54

Szczerze polecam, miejsce wspaniałe. Gospodarze mili, bardzo pomocni. Bardzo czysto! Rewelacyjne miejsce na wyjazd z psami – cisza i spokój.

Halina

2019-09-25 06:23

Szczerze polecam!!! Przepiękna okolica i widoki, domki piękne, czyściutkie w pełni wyposażone, gospodarze bardzo mili i pomocni. Wspaniale spędziliśmy te 4 dni
Pani Kasiu dziekujemy :)))

Rafał

2019-07-10 10:29

Domki w rewelacyjnym standardzie. Bardzo wygodne dla 4-6 osób. Byliśmy wraz z dużym psem oraz małym dzieckiem i nigdzie nie czuliśmy się bardziej komfortowo. Polecamy zdecydowanie!

Rodzina z Lublina

2019-07-10 10:53

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, kierowaliśmy się wcześniejszymi opiniami innych o obiekcie i nie zawiedliśmy się. Czyściutko, przytulnie, cicho – można wypocząć, dużo zieleni, sympatyczni i pomocni gospodarze. Polecamy wszystkim.

Katarzyna

2019-08-23 18:21

Szczerze polecamy, super okolica, piękne widoki, domki spełniają wymagania, bardzo czyściutko, gospodarze bardzo mili i pomocni. Na pewno nie jest to nasz ostatni urlop w tym miejscu.

dodano przez: Kasia Tomasz i Szila

Byliśmy,widzieliśmy,odpoczeliśmy :) Polecamy z czystym sumieniem,piękna okolica,domek czyściutki i zadbany,gospodarze bardzo sympatyczni ludzie:) Polecamy!

dodano przez: Asia i Krzyś Czarnuch z dzieciakami i Abi :)
Było wspaniale, odpoczęliśmy cudownie. Piękne okolice, wspaniały dom, cudowna gospodyni ratująca żarem nasze wieczorne grille :)Z całego serducha polecamy
pięknie

dodano przez: Ewa
Trudno wyobrazić sobie piękniejsze miejsce na wypoczynek. Widoki super, a Gospodarze przemili. Polecam jak nie wiem co :)